Novosti

1st FORUM KVALITETA U BiH

KULTURA KVALITETA 2019

04.10.2019 14:04
Slika
Sarajevo, 27.11.2019.

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo na 1. ICS Forum KVALITETA koji će biti održan 27.11.2019. godine u Sarajevu. 

ICS Sarajevo organizira po prvi put u BiH "FORUM KVALITETA"  s ciljem da na jednom mjestu okupi struku koja se bavi primjenom alata i modela upravljanja kvalitetom ali i stalnim unapređenjem.
 
Model foruma je prenošenje konkretnih iskustva iz prakse o primjeni  najboljih alata/modela upravljanja čije korištenje u svakodnevnom poslovanju daje konkretne rezultate koji u krajnjoj distanci doprinose razvoju KULTURE KVALITETA kvalitetu proizvoda, procesa iliti ukupnog sistema poslovanja tj doprinose stalnom unapređenju organizacije.
Drugim riječima, FORUM će predstaviti primjere razvoja organizacija koje za efektivnije sagledavanje vlastitih podataka koriste nauku i znanje.
Predavači na konferenciji su stručnjaci s velikim iskustvom u proizvodnji kako lokalnog tako i internacionalnog karaktera, koji će na osnovu višegodišnje prakse prezentirati neke od alata/modela upravljanja koji funkcionira u njihovim organizacijama, kao i rezultate korištenja istih. Predavači će po prvi put u BiH pojasniti na koji način isti doprinose razvoju "KULTURE KVALITETA"

0 0

Kontaktirajte nas

 

 

ICS Business Assurance/Adriatic Countries
Institut za Certificiranje Sistema 
ICS d.o.o. - Sarajevo

Sarajevo, Novi Grad,
Džemala Bijedića 129, 
Lamela B, PP 15;
71 000 Sarajevo, Nova Otoka

+387 33 831 550
info@ics-norm.com
 

Posjetite nas

ZAŠTO IZBARATI NAS?